D2Domotica

Revox Voxnet Multiroom systeem

Zo individueel als het leven zelf

Voxnet is ontwikkeld met als uitgangspunt de wensen van de klant. Revox heeft meer dan 65 jaar ervaring op het gebied van audio en ruim 30 jaar ervaring met multiroomsystemen. Door ideeen tussen klanten ontwikkelaars uit te wisselen, is een zeer flexibel en klantgericht aan te passen systeem ontwikkeld. Met als resultaat dat uw Revox partner het Voxnet systeem snel en op maat voor u kan aanpassen. Niet alleen de Revox producten maar ook veel producten van bekende merken op het gebied van audio en video kunnen volledig in Voxnet worden geintegreerd.

 

U houdt van muziek? Uiteraard van uitstekende kwaliteit en het liefst overal in uw woning of bedrijf. Stel u eens voor, u loopt uw van uw keuken naar uw woonkamer en in plaats van de radio op de CD speler aan te zetten, de juiste zender of track en volume te kiezen drukt u alleen op de knop met uw naam er op en Voxnet begint uw favourite muziek te spelen, bijvoorbeeld afhankelijk van het moment van de dag, op het door uw gewenste volume. U loopt van de woonkamer naar uw studeerkamer en de muziek volgt u met druk op uw knop. Perfect synchroon speelt muziek van CD kwaliteit in uw woonkamer en studeerkamer. Zo eenvoudig en tegelijkertijd fascinerend is de Voxnet wereld.

 

For the love of pure sound

Compromis is een woord dat men bij Revox niet kent. In de digitale Voxnet versterker kan de frequentiekarakteristiek worden aangepast op basis van de gekozen luidsprekers en de akoestiek van de ruimte. Hoge definitieaudioformaten worden probleemloos verwerkt door Voxnet. Ervaar een muziekstuk in de studio-audio kwaliteit, zoals bedoeld door de musicus en de soundengineer.

twitterfacebook-2

D2Domotica

Rompertpassage 17

5233 AN 's-Hertogenbosch

Tel. 073-7114586