D2Domotica

Control4

Control4 Lifestyle 037

Eén systeem voor uw gehele projectMobile 2

Control4 is hét systeem om alle installaties in uw project via één systeem en gebruikersinterface te bedienen. U hoeft niet meer te switchen tussen verschillende programma's of apps, met Control4 kunt u alle denkbare systeemen in uw project aan elkaar koppelen:

  • Audio, multiroomsystemen
  • Video, thuisbioscopen, televisies, film/dvd-databases, DVD/Blueray-spelers, Video multiroomsystemen
  • Verlichting, al dan niet op KNX gebaseerd
  • Zonwering, al dan niet op KNX gebaseerd
  • Klimaat, al dan niet op KNX gebaseerd
  • Deurcommunicatie

Eén gebruikersinterface, eenvoudige bedieningRemotes

Via uw smartfone, tablet, pc en touchscreen kunt u op een eenvoudige wijze uw installatie bedienen. Daarnaast is de afstandsbediening van Control4 eenvoudig in gebruik en werkt deze zeer direct. Hoe flexibel en mooi smartphones en tables dan ook mogen zijn, in de praktijk is een goede afstandsbediening onmisbaar.

 

Koppelen met uw domotica, gemak dient de mens

Het Control4 systeem werkt twee kanten op, dit betekent dat u vanuit uw Control4 app of touchscreen de verlichting kunt bedienen, maar ook dat u met uw Gira of Basalte schakelaar audio en video kunt bedienen. Met één druk op de toets start u een playlist van Marvin Gaye of radio 4 en zet u de verlichting in uw woonkamer in een gezellige stand. Bij het verlaten van uw woning schakelt u met één druk op de knop alle verlichting en audio en video uit.

twitterfacebook-2

D2Domotica

Rompertpassage 17

5233 AN 's-Hertogenbosch

Tel. 073-7114586